bekijk winkelmand

Privacy policy
Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Postma en Postma
Website: https://www.deur-cilindersloten.nl/
Inschrijfnummer KvK: 37031580
BTW-nummer: NL803614408B01

2. E-mailadres
a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

3. Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie of goederen die u hebt aangevraagd of besteld.

4. Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden, louter om snel contact op te kunnen nemen.

5. Overige persoonsgegevens
Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.
Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld, uw gegevens worden louter gearchiveerd om later te kunnen zien welke bestellingen u eerder hebt geplaatst.

6. Delen persoonsgegevens
Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

8. Veiligheid opslag van gegevens
Veiligheidscriteria

a. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
b. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
c. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact
Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@deur-cilindersloten.nl
b. Op het volgende telefoonnummer: 0725115426
c. Door ons een fax te sturen op het volgende nummer: 0725110088
d. Op het volgende adres: Laat 99, 1811 EC  Alkmaar
Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld indien relevant.

Bent u op zoek naar een nieuw en veilig cilinderslot voor uw deur?

Wij leveren topkwaliteit deurcilinders met of zonder certificaat en in alle mogelijke afmetingen.

Van ‘verschillend sluitend’, waarbij elke deurcilinder bediend wordt met een aparte sleutel tot aan gelijksluitend, waarbij alle sloten met dezelfde sleutel geopend en gesloten worden.

Topkwaliteit, scherp geprijsd en snel geleverd.

Meer over ons

Dé belangen vereniging voor webwinkels in NL

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.

Politiekeurmerk veilig wonen

Inbrekers hanteren verschillende werkwijzen om woningen ongevraagd te betreden.

Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden bij Deurcilinder

Bij Deurcilinder kunt u betalen met iDEAL, dit is een veilige manier van betalen. Wilt u hier meer over weten, bekijk dan onze betaalmogelijkheden.